Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Somalië

Onroerend goed te koop in Somalië

Somalië is een Oost-Afrikaanse staat in de Hoorn van Afrika. Het grenst aan Djibouti in het noorden, Ethiopië in het westen en Kenia in het zuidwesten.

De hoofdstad is Mogadishu.

De situatie in de Somalische vastgoedmarkt is niet gemakkelijk vanwege de burgeroorlogen in het land sinds 1991, maar desondanks is het een van de groeiende sectoren in de Somalische economie.

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Somalië, zijn de sleutelfactoren voor de vraag naar vastgoedontwikkeling de politieke stabiliteit die een gunstig klimaat creëerde en als gevolg daarvan buitenlanders hebben aangetrokken om onroerend goed te kopen in Somalië.

Er zijn verschillende investeringsmogelijkheden in de sector dankzij de groei van de bouw van woningen en appartementen en andere gebouwen.

Voor degenen die bereid zijn onroerend goed te koop in Somalië te kopen, hebben de terugkeer van de vrede en de vorming van een federale regering gezorgd voor stabiliteit in de economie, wat betekent dat het gebied veilig is voor langetermijninvesteringen. De overheid investeert in infrastructuur zoals wegen, spoorwegen, havens en communicatieroutes.

De interessantste steden vanuit het oogpunt van de vastgoedmarkt en het aantal te koop staande panden in Somalië zijn Berbera, Mogadishu en Bosaso.

De stad Berbera is nauw verbonden met het handelsmensenverleden en de stad staat nog steeds bekend als de belangrijkste haven van de Hoorn van Afrika.

Mogadishu is de hoofdstad, biedt verschillende mogelijkheden voor onroerend goed te koop in Somalië, maar de situatie is nog niet eenvoudig en het aanbod is niet erg breed.

 Bosaso is een zeer levendige stad, heeft ongeveer 700.000 inwoners en groeit voortdurend.

Nieuwe scholen en infrastructuur zijn gebouwd en Dubai heeft bijgedragen door miljoenen dollars te investeren op de lokale luchthaven.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB